Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt Ol
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu

YazarMesaj
datmari53
Süper Moderatör
Süper Moderatör
datmari53

Erkek
Akrep Ejderha
Doğum tarihi : 24/10/88
Meslek : MODERATÖR
artist
----->> Ruh Hali <<----- : Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu Artiz10
------>Takım<------ : Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu F10

Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu Empty
MesajKonu: Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu   Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu I_icon_minitimeSalı Ara. 16, 2008 11:41 pm

Türkiye’nin en ünlü kaynanası Semra Hanım’la eski gelin adayı Sinem yıllar sonra 'Arım Balım Peteğim'programında bir araya geldi. Hayatını kaybeden oğlu Ata’dan söz açılınca duygusallaşan ve gözyaşlarını tutamayan Semra Hanım " İyi ki oğlum Sinem ile evlenmemiş. Çünkü ben kadere inanırım. Allah oğlumu bana o güne kadar emanet vermiş. Vadesi o kadarmış. Evlenselerdi şimdi belki de Sinem çocuğu ile yanlız kalacaktı. Allah onun bahtını açık etsin" dedi. Sinem ise Semra Hanım ile aralarının kötü olmadığını söyledi.
http://www.hizmetotoelektrik.org

Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem yıllar sonra buluştu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-