Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt Ol
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ!

YazarMesaj
Yönetici
K@D!®™K@D!®™
Yönetici

Erkek
Terazi Kaplan
Doğum tarihi : 30/09/86
Meslek : Bilgisayar Operatör
Deli Kadir
----->> Ruh Hali <<----- : SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! Gozkir10
------>Takım<------ : SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! G10

Uyarı
Uyarı Puanı:
SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! Left_bar_bleue0/0SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! Empty_bar_bleue  (0/0)
SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! Empty
MesajKonu: SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ!   SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! I_icon_minitimePtsi Eyl. 22, 2008 3:31 pm

SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ! Sema-simsek-oyuncu-degilmis_o

Mankenliğin Yanı Sıra Bazı Dizilerde Oyunculuk da Yapan Sema Şimşek, Kendisini Oyuncu Olarak Görmediğini Söyledi.

MANKENLİĞİN YANI SIRA BAZI DİZİLERDE OYUNCULUK DA YAPAN SEMA ŞİMŞEK, KENDİSİNİ OYUNCU OLARAK GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
NTV'de yayınlanan Gani Müjde'nin sunduğu 'Denizde Hayat' programına eşi Burak Hakkı ile birlikte konuk olan Sema Şimşek, henüz kendisine 'oyuncu' diyemeyeceğini belirtti.
'O statüde ya da o noktada olduğumu düşünmüyorum. Ama hala onun
için alaylı da olsa öğreniyorum açıkcası. Öğrenmenin yaşı yok. Bu
yüzden şu anda oynadığım proje benim için gerçekten zor.'

Uzun boyu sebebiyle kendisine partner bulmakta zorlanıldığını belirten Şimşek, 'Beni karartan bu oldu' diyerek espri de yaptı.
'Ben istiyorum ki, az olsun, öz olsun ama mutlaka yapayım yani' diyen Sema Şimşek, oyunculuğu uzun süreli düşündüğünü ifade etti.
Kendisinde ciddi bir komedi potansiyeli olduğunu belirten Sema Şimşek, bu tarz bir projede yer almayı çok istediğini sözlerine ekledi.
http://www.eglenceclup.net.tc

SEMA ŞİMŞEK OYUNCU DEĞİLMİŞ!
1 sayfadaki 1 sayfası