Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt Ol
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı

2 posters
YazarMesaj
nutella
Prenses Üye
Prenses Üye
nutella

Kadın
Yengeç Ejderha
Doğum tarihi : 01/07/88
----->> Ruh Hali <<----- : Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Acaba10
------>Takım<------ : Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı F10

Uyarı
Uyarı Puanı:
Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Left_bar_bleue0/0Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Empty_bar_bleue  (0/0)
Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Empty
MesajKonu: Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı   Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı I_icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 9:37 am

Hurmalı Mahallesi'nde yaşayan Yasemin Ö. (28), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kocası Ahmet Ö'nün (30) bir arkadaşının kızı G.A'nın (21) bir süre önce eşiyle kavga ettiği için evinden ayrıldığını ve gidecek yeri olmadığı için 1,5 yaşındaki kızıyla kendi evlerinde kalmaya başladığını söyledi.

Evlerine aldığı G.A'yı Kayseri'de yaşayan kocasıyla barıştırmak için uzun süre uğraştığını ama sonuç alamadığını belirten Yasemin Ö, şöyle konuştu: ''Yaptığım bu iyiliğe karşılık G.A, eşim Ahmet'le kaçtı. Karnımdaki 6,5 aylık ikizlerim ve 2 çocuğumla ortada kaldım. G.A. hem ekmeğimi yedi hem de beni sırtımdan vurdu. Çocuklarım Melisa (5) ve Mertcan'ın (3) karnını doyurmak için evimdeki eşyaları sattım. Ama artık satacak eşyam da kalmadı. Kira parasını ödeyemediğim için ev sahibim yeni kiracı buldu. Yarın evden çıkmam gerekiyor. Yarından itibaren sokakta kalacağım.''

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yardım istediğini söyleyen Yasemin Ö, ''Ancak şu ana kadar yardım göremedim. İkizlerimi doğurduktan sonra çalışır, devlete borcumu öderim. Yeter ki şimdi zor durumumda bana yardım eli uzatılsın'' dedi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fazlı Doğanç, Yasemin Ö'nün kendilerine başvurduğunu doğrulayarak, ''Araştırmadan sonra, kendisi ve çocukları için ne gerekiyorsa yapacağız'' diye konuştu
datmari53
Süper Moderatör
Süper Moderatör
datmari53

Erkek
Akrep Ejderha
Doğum tarihi : 24/10/88
Meslek : MODERATÖR
artist
----->> Ruh Hali <<----- : Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Artiz10
------>Takım<------ : Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı F10

Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı   Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı I_icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 4:38 pm

:D:D bu devirde kimseye yardım edilmez
http://www.hizmetotoelektrik.org

Yardım için eve aldığı kadın, kocasıyla kaçtı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-