Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ FORUMDAN TAM OLARAK YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ..
Eğlence Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt Ol
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı

2 posters
YazarMesaj
datmari53
Süper Moderatör
Süper Moderatör
datmari53

Erkek
Akrep Ejderha
Doğum tarihi : 24/10/88
Meslek : MODERATÖR
artist
----->> Ruh Hali <<----- : Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı Artiz10
------>Takım<------ : Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı F10

Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı Empty
MesajKonu: Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı   Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı I_icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 1:05 pm

Kalça kırığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Suna Pekuysal için ilk tören Fatih'teki Reşat Nuri Gültekin Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Törene Pekuysal'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda meslektaşı katıldı.
Tiyatro sanatçıları Haldun Dormen, Zihni Göktay, Kenan Işık, Halit Akçatepe, Hümeyra törene katılanlar arasında yer aldı. Sahneye gelerek mum yakan meslektaşları, Pekuysal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu başında gözyaşı döktü. Konuşma yapan sanatçının oğlu Sait Ali Köknar, tiyatronun kendi hayatında büyük bir yeri olduğunu söyledi.
Köknar, "Tiyatro bana katil olmanın, aç olmanın ne olduğunu bana yaşattı. Tiyatro beni özgürleştirdi. Bir insan olarak neler yapabileceğimi, sınırlarımı ve ufkumu tanıttı. Benim annem bir çok karaktere can verdi, bana da can verdi. Yaşasın Suna Pekuysal, yaşasın tiyatro" dedi. Törenin ardından Pekuysal'ın cenazesi, sevenlerinin gözyaşları arasında Ataköy 5. Kısım Camii'ne gönderildi.
Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı Sunapekuysal
http://www.hizmetotoelektrik.org
Hakan
Moderatör
Moderatör
Hakan

Erkek
Başak Manda
Doğum tarihi : 15/09/85
----->> Ruh Hali <<----- : Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı Gozkir10
------>Takım<------ : Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı G10

Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı Empty
MesajKonu: Geri: Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı   Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı I_icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 3:10 pm

Allah Rahmet Eylesin...Çok iyi tiyatro oyuncusuydu..

Suna Pekuysal son yolculuğuna uğurlandı
1 sayfadaki 1 sayfası